LEVEN (slider)
LEVEN (slider) (2)
LEVEN (slider) (3)

LEVEN

GOED VOOR ELKAAR, BIJ UW NOTARIS

U heeft het goed met elkaar. Juist daarom is het zo belangrijk dat u een aantal zaken goed met elkaar regelt. Voor uzelf, voor uw partner en uw kinderen. Dat voorkomt problemen als het later anders loopt dan u had gehoopt. De notaris helpt u vooraf belangrijke zaken helder vast te leggen. Goed voor elkaar, beter voor later.

Een relatie, samenwonen, trouwen, misschien wel een gezin… het zijn de dingen die het leven mooi maken. Dan is een samenlevingscontract, testament of huwelijkse voorwaarden niet het eerste waar u aan denkt. Toch is het goed om nu al een aantal zaken te regelen voor later. Zodat u ook op een goede manier verder kunt als dat niet meer samen is. Hoe zorgt u dat de kinderen het ook goed hebben als u niet meer bij elkaar bent, of als u er zelf niet meer bent? Lastige vragen, waar uw notaris u graag bij helpt.

 

De notaris die u begrijpt

We vragen door tot we weten wat u belangrijk vindt. Zodat we uw wensen kunnen vertalen in juridisch waterdichte akten en overeenkomsten. En minstens zo belangrijk: ingewikkelde keuzes leggen we uit in heldere taal. Dit doet notariskantoor Gregoire al vele jaren.

Benieuwd hoe u alles rond uw relatie en gezin goed regelt, nu en straks? Kom dan eens langs, we zitten aan de Dorpsweg 203 op Rotterdam-Zuid. Met de bus, tram of parkeer gratis voor de deur. Oh ja, het eerste gesprek is natuurlijk gratis. Dan vertellen we meteen wat we voor u kunnen doen én wat dat kost.
Neem direct contact met ons op!

 

Uw notaris: goed voor elkaar

• Samenlevingscontract
• Huwelijkse voorwaarden
• Testament
• Opmaken van de verklaring van erfrecht
• Afwikkeling van nalatenschappen

In Rotterdam en randgemeenten is het
lekker wonen. Een woning kopen? Regel
het goed bij de notaris die het klappen
van de zweep kent. [lees verder]

Kansen genoeg voor ondernemers
in de regio. Wat u ook van plan bent,
kom eerst even langs bij uw notaris
op Zuid. [lees verder]

Vragen over leven? Neem contact op
met Notariskantoor Gregoire, op
Rotterdam-Zuid.
[ga naar contact]